Blog > Komentarze do wpisu
Lizaki z parówką

A kto powiedział,

Że na patyczku są tych słodycze

U nas Pani Parówka z Ciastem Francuskim zatańczyła

Składniki:

  • mini parówki
  • 1 opakowanie ciasta francuskiego
  • patyczki do szaszłyków

 

Przygotowanie:

Ciasto kroimy na paseczki o szerokość 1 cm, nawijamy je na parówki. Pieczemy w piekarniku ok 18-20 minut, w temperaturze 200 stopni. Po wyjęciu niech chwilkę wystygną, wtedy to wbijamy nasze patyczki. Gotowe! Można podać z ketchupem.

poniedziałek, 30 listopada 2015, 9moniam

Polecane wpisy

  • Wakacyjne grilowanie - przepisy

    Jak wiadomo wakacje to okres największego natężenia spędzania czasu na świeżym powietrzu , a co za tym idzie na grillowaniu, bo wiadomo ruch wspomaga apetyt. Na

  • Śledzik z suszonymi pomidorami i kaparami

    Zaskoczył mnie smakiem Taki wyśmienity Taki gość :) Składniki: paczka śledzi a'la matias słoiczek suszonych pomidorów z kaparami cebula maggi olej pieprz liść

  • Tatar ze śledzia

    Zielono Biało Szaro Składniki: paczka śledzi a'la matias 1 cebula 2 ogórki konserwowe kilka gałązek koperku 1-2 łyżki majonezu pieprz paczkę krakersów Przygoto

TrackBack
TrackBack w tym blogu jest moderowany. TrackBack URL do wpisu:


PustaMiska - akcja charytatywna
Top Blogi


Mikser Kulinarny - blogi kulinarne i wyszukiwarka przepisów


Blogerki kosmetyczne, artykuły dla kobiet 12 UnReal


Durszlak.pl



Kopiowanie
oraz wykorzystywanie
zdjęć mojego autorstwa
bez mojej zgody
zabronione!