Blog > Komentarze do wpisu
Lizaki z parówk±

A kto powiedział,

Że na patyczku s± tych słodycze

U nas Pani Parówka z Ciastem Francuskim zatańczyła

Składniki:

  • mini parówki
  • 1 opakowanie ciasta francuskiego
  • patyczki do szaszłyków

 

Przygotowanie:

Ciasto kroimy na paseczki o szeroko¶ć 1 cm, nawijamy je na parówki. Pieczemy w piekarniku ok 18-20 minut, w temperaturze 200 stopni. Po wyjęciu niech chwilkę wystygn±, wtedy to wbijamy nasze patyczki. Gotowe! Można podać z ketchupem.

poniedziałek, 30 listopada 2015, 9moniam

Polecane wpisy

  • Paczuszki z ciasta frnacuskiego z łososiem

    UgryĽ mnie! Smakuj! Dzi¶ s± tylko Twoje! Składniki: opakowanie ciasta francuskiego opakowanie łososia wędzonego sos: jajko ugotowane łyżka chrzanu startego pół

  • Ruloniki z szynki parmeńskiej, ananasa i rukoli

    Zwijamy się Powiedziałam stanowczo Posłuchali wszyscy Składniki: opakowanie szynki parmeńskiej 1/2 puszki krojonego ananasa rukola Przygotowanie: Na każdy plas

  • ¦ledzie z żurawin±

    Cudowne Delikatne Nie pozostały na długo Składniki: 1/2 kg ¶ledzi a'la matias 2 cebule gar¶ć żurawiny pieprz olej parę goĽdzików 6-8 ziela angielskiego 4 li¶cie

TrackBack
TrackBack w tym blogu jest moderowany. TrackBack URL do wpisu:


PustaMiska - akcja charytatywna
Top Blogi


Mikser Kulinarny - blogi kulinarne i wyszukiwarka przepisów


Blogerki kosmetyczne, artykuły dla kobiet 12 UnReal


Durszlak.pl



Kopiowanie
oraz wykorzystywanie
zdjęć mojego autorstwa
bez mojej zgody
zabronione!