Blog > Komentarze do wpisu
Lizaki z parówk±

A kto powiedział,

Że na patyczku s± tych słodycze

U nas Pani Parówka z Ciastem Francuskim zatańczyła

Składniki:

  • mini parówki
  • 1 opakowanie ciasta francuskiego
  • patyczki do szaszłyków

 

Przygotowanie:

Ciasto kroimy na paseczki o szeroko¶ć 1 cm, nawijamy je na parówki. Pieczemy w piekarniku ok 18-20 minut, w temperaturze 200 stopni. Po wyjęciu niech chwilkę wystygn±, wtedy to wbijamy nasze patyczki. Gotowe! Można podać z ketchupem.

poniedziałek, 30 listopada 2015, 9moniam

Polecane wpisy

  • Deska przek±sek, koreczków

    Przepraszam Trochę mnie nie było Składam się pomału Składniki: na zawijańce z szynki: szynka parmeńska ¶liwki wykałaczki ¦liwki zawijamy szynk± i wbijamy wykał

  • Tarteletki z wędzonym łososiem - 6 sztuk

    Ależ się prezentowały I jakie wyborne damy Napatrzeć się nie szło Składniki: ciasto: 125 g m±ki pszennej szczypta soli 75 g schłodzonego masła, pokrojonego na k

  • Paczuszki z ciasta frnacuskiego z łososiem

    UgryĽ mnie! Smakuj! Dzi¶ s± tylko Twoje! Składniki: opakowanie ciasta francuskiego opakowanie łososia wędzonego sos: jajko ugotowane łyżka chrzanu startego pół

TrackBack
TrackBack w tym blogu jest moderowany. TrackBack URL do wpisu:


PustaMiska - akcja charytatywna
Top Blogi


Mikser Kulinarny - blogi kulinarne i wyszukiwarka przepisów


Blogerki kosmetyczne, artykuły dla kobiet 12 UnReal


Durszlak.pl



Kopiowanie
oraz wykorzystywanie
zdjęć mojego autorstwa
bez mojej zgody
zabronione!