Blog > Komentarze do wpisu
Lizaki z parówką

A kto powiedział,

Że na patyczku są tych słodycze

U nas Pani Parówka z Ciastem Francuskim zatańczyła

Składniki:

  • mini parówki
  • 1 opakowanie ciasta francuskiego
  • patyczki do szaszłyków

 

Przygotowanie:

Ciasto kroimy na paseczki o szerokość 1 cm, nawijamy je na parówki. Pieczemy w piekarniku ok 18-20 minut, w temperaturze 200 stopni. Po wyjęciu niech chwilkę wystygną, wtedy to wbijamy nasze patyczki. Gotowe! Można podać z ketchupem.

poniedziałek, 30 listopada 2015, 9moniam

Polecane wpisy

  • Tatar ze śledzia

    Zielono Biało Szaro Składniki: paczka śledzi a'la matias 1 cebula 2 ogórki konserwowe kilka gałązek koperku 1-2 łyżki majonezu pieprz paczkę krakersów Przygoto

  • Przekąska z tortilli i boczku

    Zawijam Zajadam Zjadłam Składniki: kilka placków tortilli boczek pokrojony w kostkę sałata lodowa czosnek 3 łyżki majonezu 1 łyżka jogurtu sól i pieprz Przygoto

  • Śledzie w sosie koperkowo - kawiorowym

    Święta bez śledzi? hmm... Niemożliwe!!! Składniki: 1/2 kg śledzi a'la matiasy zalewa: 1/2 szklanka octu spirytusowego 10% 2 szklanki wody 1 łyżka cukru 6 listk

TrackBack
TrackBack w tym blogu jest moderowany. TrackBack URL do wpisu:


PustaMiska - akcja charytatywna
Top Blogi


Mikser Kulinarny - blogi kulinarne i wyszukiwarka przepisów


Blogerki kosmetyczne, artykuły dla kobiet 12 UnReal


Durszlak.pl



Kopiowanie
oraz wykorzystywanie
zdjęć mojego autorstwa
bez mojej zgody
zabronione!