Blog > Komentarze do wpisu
Łosoś na chipsach

Składniki:
  • chipsy
  • łosoś wędzony
  • awokado
  • 2 łyżki musztardy ostrej
  • 2 ząbki czosnku
  • sól
  • pieprz
  • świeży koperek
Przygotowanie:
Awokado musi być miękkie. Ugniatamy je widelcem na papkę, dodajemy musztardę, wyciśnięty czosnek, sól oraz pieprz. Układamy na talerzu chipsy, następnie małe kawałeczki łososia a na sam wierzch nasz mus awokadowy. Przystrajamy koperkiem.



piątek, 02 grudnia 2011, 9moniam

Polecane wpisy

TrackBack
TrackBack w tym blogu jest moderowany. TrackBack URL do wpisu:
Komentarze
2011/12/02 21:20:50
Wystarczy, że skomentowałaś - już dodaję Twojego bloga.
pozdrawiam
-
2011/12/02 22:28:03
Na początku myślałam, że chesz zrobić do łososia chipsy ziemniaczane , co mi się nigdy nie udało do tej pory:)

U nas na chipsach podajemy czasem sałatkę warzywną, łosoś to bardzo fajny pomysł:) Pozdrawiam Cię pięknie z Krakowa!


PustaMiska - akcja charytatywna
Top Blogi


Mikser Kulinarny - blogi kulinarne i wyszukiwarka przepisów


Blogerki kosmetyczne, artykuły dla kobiet 12 UnReal


Durszlak.pl



Kopiowanie
oraz wykorzystywanie
zdjęć mojego autorstwa
bez mojej zgody
zabronione!