Blog > Komentarze do wpisu
Koszyczki z ciasta francuskiego ze szpinakiem

Składniki:

  • ciasto francuskie
  • szpinak mrożony
  • łyżka masła
  • 1/2 sera camembert (ja dałam z pieprzem)
  • ser żółty ( 3 plasterki pokrojone w kosteczkę)
  • sezam
  • pieprz
  • sól

Przygotowanie:

Ciasto francuskie kroimy na kwadraty, wkładamy do foremek na muffinki i pieczemy zgodnie z zapisem na opakowaniu. W tym czasie dusimy szpinak na maśle ok 7 minut, dodajemy sery. Gdy się lekko roztopią przyprawiamy, na koniec dodajemy sezam. Gdy nasza masa wystygnie, nadziewamy nasze koszyczki.

wtorek, 27 grudnia 2011, 9moniam

Polecane wpisy

TrackBack
TrackBack w tym blogu jest moderowany. TrackBack URL do wpisu:
Komentarze
2011/12/27 23:02:55
świetne:) lubię ciasto francuskie za możliwości nadzienia. robiłam już wiele wersji, ale nigdy ze szpinakiem. super pomysł :)


PustaMiska - akcja charytatywna
Top Blogi


Mikser Kulinarny - blogi kulinarne i wyszukiwarka przepisów


Blogerki kosmetyczne, artykuły dla kobiet 12 UnReal


Durszlak.pl



Kopiowanie
oraz wykorzystywanie
zdjęć mojego autorstwa
bez mojej zgody
zabronione!