Blog > Komentarze do wpisu
Pasztet na talarkach

Składniki:
  • talarki krakowskie
  • pasztet z puszki np. z pieprzem
  • ogórek konserwowy
Przygotowanie:
Talarki rozkładamy na talerzu, pasztet wkładamy do wyciskarki i dekorujemy talarki, na samej górze układamy malutkie kawałeczki ogórka konserwowego. Gotowe! Najlepiej przygotować tę przekąskę chwilę przed przyjściem gości bo inaczej talarki zmiękkną zbyt pod wpływem masy pasztetowej.



wtorek, 25 października 2011, 9moniam

Polecane wpisy

TrackBack
TrackBack w tym blogu jest moderowany. TrackBack URL do wpisu:
Komentarze
Gość: http: wilczyca-mojemniam.blogspot.com 2011 10 jabecznik-palce-lizac.html, *.dynamic.chello.pl
2011/10/25 17:28:47
świetny pomysł i bardzo elegancka przystawka


PustaMiska - akcja charytatywna
Top Blogi


Mikser Kulinarny - blogi kulinarne i wyszukiwarka przepisów


Blogerki kosmetyczne, artykuły dla kobiet 12 UnReal


Durszlak.pl



Kopiowanie
oraz wykorzystywanie
zdjęć mojego autorstwa
bez mojej zgody
zabronione!