Blog > Komentarze do wpisu
Pasztet z tuńczyka


 
Składniki:
  • tuńczyk w oleju
  • jabłko kwaskowe
  • cebula
  • ogórek kiszony
  • sól
  • pieprz
Przygotowanie:
Tuńczyka odsączamy i przekładamy do miseczki. Cebulę, jabłko oraz ogórka kroimy w kosteczkę. Wszystko razem mieszamy i doprawiamy do smaku. Zanim podałam tatar trochę go schłodziłam a następnie wkładałam do małych foremek by nadać fajny kształt.
 
 
środa, 13 kwietnia 2011, 9moniam

Polecane wpisy

TrackBack
TrackBack w tym blogu jest moderowany. TrackBack URL do wpisu:
Komentarze
2011/04/13 18:50:27
Ciekawy pomysł. Z pewnością wypróbuję Twój przepis, bo uwielbiam tuńczyka.


PustaMiska - akcja charytatywna
Top Blogi


Mikser Kulinarny - blogi kulinarne i wyszukiwarka przepisów


Blogerki kosmetyczne, artykuły dla kobiet 12 UnReal


Durszlak.pl



Kopiowanie
oraz wykorzystywanie
zdjęć mojego autorstwa
bez mojej zgody
zabronione!