Blog > Komentarze do wpisu
Paczuszki ciasta filo z past± łososiow±


Składniki:
  • ciasto filo
  • pasta łososiowa (łoso¶ smażony - dzwonek z dodatkiem łyżki majonezu i kilku kropel tabasco)
Przygotowanie:
Ciasto filo kroimy na kwadraciki. W każdy ¶rodek kwadracika wyciskamy nasz± pastę. Zwijamy ku gorze by powstały nam paczuszki. Pieczemy w piekarniku zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. 
wtorek, 16 listopada 2010, 9moniam

Polecane wpisy

TrackBack
TrackBack w tym blogu jest moderowany. TrackBack URL do wpisu:


PustaMiska - akcja charytatywna
Top Blogi


Mikser Kulinarny - blogi kulinarne i wyszukiwarka przepisów


Blogerki kosmetyczne, artykuły dla kobiet 12 UnReal


Durszlak.pl



Kopiowanie
oraz wykorzystywanie
zdjęć mojego autorstwa
bez mojej zgody
zabronione!