Blog > Komentarze do wpisu
Chipsy serowe

 

Składniki:
  • parmezan w kawałku
  • tymianek
  • pieprz
Przygotowanie:
Parmezan ścieramy na tarce o grubych oczkach. Dodajemy tymianek i pieprz, wszystko razem mieszamy. Na rozgrzanej patelni najlepiej teflonowej formujemy małe placuszki, smażymy do momentu gdy ser będzie lekko odchodził od patelki, obracamy i smażymy na złoty kolor z drugiej strony. Zdejmujemy delikatnie i czekamy chwilę aż przestygną.
środa, 17 listopada 2010, 9moniam

Polecane wpisy

TrackBack
TrackBack w tym blogu jest moderowany. TrackBack URL do wpisu:


PustaMiska - akcja charytatywna
Top Blogi


Mikser Kulinarny - blogi kulinarne i wyszukiwarka przepisów


Blogerki kosmetyczne, artykuły dla kobiet 12 UnReal


Durszlak.pl



Kopiowanie
oraz wykorzystywanie
zdjęć mojego autorstwa
bez mojej zgody
zabronione!